Gelişmiş Reklam Yönetimi MyBB 1.4 |
|
||||||||||||||||||
|
03-28-2009, 06:06 PM
|
||||||||||||||||||
|
RE: Gelişmiş Reklam Yönetimi MyBB 1.4
Daha önce kurdum ve reklamları mesaj içinde güzel gösteriyordu sonra sildim ve sonra tekrar kurdum reklam kodlarını değiştirdim ancak hala eski reklamları gösteriyor girdiğim kodları ciddiye almıyor sanırım bir yerde hafızasında kalmış nerde kalmış olabilir acaba ? Gel Bak bir elimde gökyüzü var..
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-16-2009, 01:00 PM
(Bu Mesaj 04-16-2009 01:01 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : ugurkartal3842.)
|
||||||||||||||||||
|
çok teşekkürler ancak bende bu sistemi kulalnıyordum ancak şimdi değişiklik yapamıyorum daha doğrusu değişiklik kaydedildi diye gösteriyo ancak sonra eski tas eski hamam nasıl düzeltebiliriz tekrar kaldırıp yeni baştan kurdum ancak olmadı başka bi yolu var mı ??? (03-28-2009 06:06 PM)quaresma Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt OlDaha önce kurdum ve reklamları mesaj içinde güzel gösteriyordu sonra sildim ve sonra tekrar kurdum reklam kodlarını değiştirdim ancak hala eski reklamları gösteriyor girdiğim kodları ciddiye almıyor sanırım bir yerde hafızasında kalmış nerde kalmış olabilir acaba ? aynen benim sorunum da böyle |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-16-2009, 01:14 PM
|
||||||||||||||||||
|
setting.php nizin chmod değerlerini kontrol edin.Kaydetmemesinin sebebi chmod değerlerinin doğru olmamasındandır. Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-16-2009, 01:17 PM
|
||||||||||||||||||
|
chmod değerlerinin kaç olması gerekir peki |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-16-2009, 01:18 PM
|
||||||||||||||||||
|
777 Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-16-2009, 01:27 PM
|
||||||||||||||||||
|
çok teşekkür ederim abi sağol |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-22-2009, 02:34 PM
|
||||||||||||||||||
|
ALLAH senden razı olsun valla muhteşemmmmmmmmmmmmmmmmmm mtr'nin en çok soru soran üyesi yolunda ilerliyorum :DAma olsun yinede bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp ... |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-25-2009, 01:06 AM
|
||||||||||||||||||
|
kurmadım henüz ama duyuru içinde kullanılabilir gibi çok teşekkürler
Değerli üyemiz şair bozuntusu, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e May 2008 tarihinde katılmıştır.. |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
04-27-2009, 04:54 AM
|
||||||||||||||||||
|
Çokkkkkk Teşekkürler Resimli Anlatım Yapmışsın Çok Hoş Ve Detaylı Emeğine Sağlık |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
05-14-2009, 06:00 PM
|
||||||||||||||||||
|
bendede reklamlar görünmüyor setting.php nizin chmod değerlerini kontrol edin demişsiniz nasıl olacak yolunu yazar mısınız? |
||||||||||||||||||

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. 

çok teşekkürler