Hide Hack Plugin - İçerik Gizleme Eklentisi |
|
||||||||||||||||||
|
06-28-2009, 11:14 PM
(Bu Mesaj 06-28-2009 11:19 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Tickhi.)
|
||||||||||||||||||
|
Hide Hack Plugin - İçerik Gizleme Eklentisi
Eklenti Açıklaması : Hide tagları arasına aldığınızda cevap verilmeden içeriğin gözükmemesini sağlar. Yapımcı : xtrsyz Türkçeleştirme : Tickhi Kurulum : hidetags.php yi /inc/plugins içine atıp çalıştırın daha sonra temanızın global.css kodlarının içerisine aşağıdaki kodları ekleyin. Şifre:www.mybbturkiye.com Kod: .hidetags_header {[hide]Gizli mesaj açıldı[/hide] Yıllık 15 TL ücrete sizinde MyBB Forumunuz Olsun Mtr Silver Üye Olun Ayrıcalıklardan Yararlanın. Vbulletin - phpBB - ve diğer sistemlerden MyBB ye Geçiş İşlemleri MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-28-2009, 11:17 PM
(Bu Mesaj 06-28-2009 11:21 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : gndtr.)
|
||||||||||||||||||
|
RE: Hide Hack Plugin - İçerik Gizleme Eklentisi
ben 1.4.7' ye uyarlanan versiyonun attım oda çalışıyorr. Bir sorun çıkmadı bunu siteye atayımmı yoksa kalsınmı? Edit : Ok Çok Teşekkürler... Kim bir kavme benzemeye calisirsa, o onlardandir. (Hadis-i Şerif) |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-28-2009, 11:19 PM
|
||||||||||||||||||
|
Çalışıyorsa problem olmaz. Yıllık 15 TL ücrete sizinde MyBB Forumunuz Olsun Mtr Silver Üye Olun Ayrıcalıklardan Yararlanın. Vbulletin - phpBB - ve diğer sistemlerden MyBB ye Geçiş İşlemleri MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-29-2009, 01:05 AM
|
||||||||||||||||||
(06-28-2009 11:17 PM)gndtr Yazılan: ben 1.4.7' ye uyarlanan versiyonun attım oda çalışıyorr. Bir sorun çıkmadı bunu siteye atayımmı yoksa kalsınmı? Daha öncede belirttiğim gibi 1.4.7 eklentisindeki search.php - showthread.php ve functions.php dosyaları güncelleme sonrası değiştiği için çalışmaz normalde hata alırsınız. Ama eklentideki eski dosyaları attıysanız problemsiz çalışıyor. Güncelleme sonrası ne değişiklikler olduğunu bilmediğimden kodlarda güncel versiyonu kullanmanı öneririm. Bu plugin de güzelmiş teşekkürler... Ödevbilim.Com Ödev Siteniz ForumZede.Com |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-29-2009, 08:11 AM
|
||||||||||||||||||
|
şimdi 1.4.8 de sorun çıkmaz mı oluyo Değerli üyemiz DJ_Alper, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e Apr 2008 tarihinde katılmıştır.. |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-29-2009, 10:25 AM
|
||||||||||||||||||
|
Normal Hide Hack ile farklı yapıya sahip bu.Bunu alternatif olarak ekledim.Ama diğeri daha güzel. Yıllık 15 TL ücrete sizinde MyBB Forumunuz Olsun Mtr Silver Üye Olun Ayrıcalıklardan Yararlanın. Vbulletin - phpBB - ve diğer sistemlerden MyBB ye Geçiş İşlemleri MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-29-2009, 01:07 PM
|
||||||||||||||||||
|
hide hack te bende şöyle bir problem var. eklenti tıkır tıkır çalışıyor fakat üyeler mesdaj yazdığı zaman sayfayı yenilemeleri gerekiyor. tabi hızlı cevap yazanlar için. ama hızlı cevap varken zaten üye normal cevap yazma kısmını pek kullanmıyor. hızlı cevaptan mesaj yazıncada linkler görünmüyor taki sayfayı yenileyene kadar. bunun çözümü varmıdır ? çözümünü bileb ve paylaşan olursa çok sevinirim. iyi çalışmalar. http://www.ShareTR.com |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-29-2009, 01:11 PM
|
||||||||||||||||||
|
ajaxla göndriyosa mesajlarını kapat ajaxı |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-29-2009, 01:28 PM
|
||||||||||||||||||
|
arşivde ve yazdırılabilir de görünüyomu Değerli üyemiz DJ_Alper, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e Apr 2008 tarihinde katılmıştır.. |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
06-29-2009, 02:07 PM
|
||||||||||||||||||
|
tamam hallettim. Teşekkür ederim depresan. http://www.ShareTR.com |
||||||||||||||||||
| Benzeyen Konular |
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| Hide Hack 1.4.8 | WaLMoN | 49 | 2,177 |
03-15-2010 10:22 AM Son Mesaj: nedimtarakci |
|
| Ziyaretçilere Resim Gizleme | Cann | 28 | 2,646 |
02-23-2010 12:35 AM Son Mesaj: nedimtarakci |
|
| Hide Hack Sürüm 1.4 | Tickhi | 104 | 9,954 |
02-18-2010 03:50 PM Son Mesaj: eye |
|
| Ziyaretçilere Link Gizleme [1.4] | Cann | 85 | 7,658 |
02-10-2010 09:19 PM Son Mesaj: gozlerimkonusur |
|
| Yeni Konu açarken Kurallar Eklentisi - Newthread with Rules Plugin [1.4] | LowBattery | 21 | 2,009 |
09-16-2009 06:37 PM Son Mesaj: forumcennet |
|