|
İstatistiklerdeki uzun konuların otomatik kısaltılması Lutfen yardım edermisiniz?
|
|
03-31-2008, 05:00 PM
|
|||
|
|||
|
İstatistiklerdeki uzun konuların otomatik kısaltılması Lutfen yardım edermisiniz?
Arkadaslar Hepnize iyi gunler.Benim bi sorunum var.Lütfen Yardımcı olun ya:S Forumda İstatiklerde Acılan konular Uzun oldugunda Konu Adının Tamamı cıkıor.Buda Çirkin bir görüntü Yaratıor.Bunu NasıL KısaLtabilrim Yardım edermisin.. Şimdiden tşk Ederim. Değerli üyemiz AchiLSerVicE, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e Mar 2008 tarihinde katılmıştır.. |
|||
|
03-31-2008, 05:06 PM
|
|||
|
|||
|
RE: İstatistiklerdeki uzun konuların otomatik kısaltılması Lutfen yardım edermisiniz?
overview mi kullanıyorsunuz ? Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol |
|||
|
03-31-2008, 05:10 PM
|
|||
|
|||
|
RE: İstatistiklerdeki uzun konuların otomatik kısaltılması Lutfen yardım edermisiniz?
genel bakışmı acaba forum istatistikleri dediğin yer eğer öyleyse forum genel ayarlarından - değiştire gir ordan Overview'e gel ayarları düzenle de Number of Characters bu kısmı bu ve karakter sayısını 26 yap sorun kalmayacaktır Değerli üyemiz Sers, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e Mar 2008 tarihinde katılmıştır.. |
|||
|
03-31-2008, 05:21 PM
|
|||
|
|||
|
illa 26 yapcanız diye bir şart yoktur. isteyen 15, isteyen 20 yapar. onu siz kendinize göre ayarlayın. saygılar.. Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol |
|||
|
03-31-2008, 05:26 PM
|
|||
|
|||
MyPoweR Yazılan:overview mi kullanıyorsunuz ? Sers Yazılan:genel bakışmı acaba forum istatistikleri dediğin yer eğer öyleyse Evet Owerview GeneL bakış diorm . Değerli üyemiz AchiLSerVicE, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e Mar 2008 tarihinde katılmıştır.. |
|||
|
03-31-2008, 05:30 PM
|
|||
|
|||
Cvp: RE: İstatistiklerdeki uzun konuların otomatik kısaltılması Lutfen yardım edermis
AchiLSerVicE Yazılan:MyPoweR Yazılan:overview mi kullanıyorsunuz ? Cevap verilmiş zaten forum genel ayarlarından - değiştire gir ordan Overview'e gel ayarları düzenle de Number of Characters bu kısmı bu ve karakter sayısını 30 veya - 40 kendine göre yap sorun kalmayacaktır MyBB'yi bıraktım |
|||
|
03-31-2008, 05:33 PM
|
|||
|
|||
|
Cvp: İstatistiklerdeki uzun konuların otomatik kısaltılması Lutfen yardım edermisiniz
Tşk ederim Arkadaslar Çok Saolun Ellerinize Saglık
Değerli üyemiz AchiLSerVicE, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e Mar 2008 tarihinde katılmıştır.. |
|||
|
03-31-2008, 05:34 PM
|
|||
|
|||
|
Sorun çözüldüğüne göre kilit + çözümlenmiş sorunlar MyBB'yi bıraktım |
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| sitemde müzik çalmak istiyorum lütfen yardım)) | ErS!n | 8 | 2,053 |
08-11-2008 07:20 AM Son Mesaj: Bozkara |
|
| Lütfen yardım Türkçedil paketi .. | WishNe | 15 | 699 |
07-29-2008 12:36 AM Son Mesaj: Bozkara |
|
| Arkadaslar Tema Yükleyemiyom Siteme Yardim acil lütfen | karkac00 | 3 | 474 |
07-25-2008 07:55 PM Son Mesaj: Bozkara |
|
| Indexte [ Son konularla- Mesaj ve Konularin Yerini Degistirmek ] ??? | mavisfaw | 8 | 316 |
07-03-2008 05:45 PM Son Mesaj: MyPoweR |
|
| Hide Hack otomatik | CaRiZmA | 7 | 464 |
06-19-2008 08:20 AM Son Mesaj: Cann |
|
Giriş
Üye Olun