MyBB Giriş Sorunu Çözümü |
|
||||||||||||||||||
|
09-28-2008, 02:54 PM
|
||||||||||||||||||
|
RE: MyBB Giriş Sorunu Çözümü
siteye giriş yapılmıyor nasıl olacak aiteadı.com/admindede genel ayarlara girilmiyor nasıl çözümleme yapyorsunuz hayret Değerli üyemiz dgsman, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e Jun 2008 tarihinde katılmıştır.. |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
09-28-2008, 03:02 PM
|
||||||||||||||||||
(09-28-2008 02:54 PM)dgsman Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olsiteye giriş yapılmıyor nasıl olacak aiteadı.com/admindede genel ayarlara girilmiyor nasıl çözümleme yapyorsunuz hayret Bu şekilde çözümü yapamıyorsan senin problemin.Anlatım bu şekilde official sitede.Konuşmalarına dikkat et birdaha. Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-01-2008, 11:09 AM
|
||||||||||||||||||
|
İlk örnek: Eğer Sitenizin URL si bu şekildeyse : Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol, ayarlarınız : * Cookie Domain (Cookie Alanadı) : .siteniz.com * Cookie Path (Cookie Yolu): / benim ayarlar zaten böyle ama sorun var yine de. Bazen giriş yapıyor bazen yapmıyor. cookie domaine www. yazmayınca çıkış da yapmıyor ayrıca. |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-03-2008, 04:17 PM
|
||||||||||||||||||
|
arkadaşlar çözümü söylüyorum hani varya burası . ile baslamalıdır diyo yalan söylüyo orası cerez alan adı kısmına Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Olınız.com yapın sorun uçtu |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-04-2008, 01:50 AM
|
||||||||||||||||||
|
sölediklerinizin hepsini yaptım fakat yine işe yaramıyor win hosting kullanıyorum sorunsuz şekilde forumu kurdum ancak internet explorer da giriş yaptınız diyo fakat sonrasında tekrar anasayfaya dönüyo firefoxta direk girdi fakat çıkış yapamıyorum ne yapmalıyım |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-04-2008, 02:06 AM
|
||||||||||||||||||
|
1.2 serisinden kurtul derim bence.Bu sorun çok başa bela bir durum tema ile de alakalı cookie ayarlarıylada. Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol bunu bir incele. Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-04-2008, 02:18 AM
|
||||||||||||||||||
|
1.2. serisi derken ? ben en son çıkan 1.4.2 utf 8 olanı kurdum ve bu söylediğim sorunları yaşıyorum bir çözümü yokmu eğer yoksa 1.4 le uğraşmayıp 1.2.11 falan kullanıcam elimde en so ne varsa artık uzun zmaandır mybb kullanmadım 1.4 deniyelim dedik oda hatalı çıktı |
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-04-2008, 02:19 AM
|
||||||||||||||||||
|
1.4 kullanıyorsan bu bölüme neden soru soruyorsun ozaman,1.4 te bu sorunu cookie ayarlarından hata varsa alırsın cookie ayarları diye arama yaparsan çözümler çıkıcaktır karşına. Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol MSN : destek@mybbturkiye.com - sinan@mybbhost.net
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-04-2008, 02:21 AM
|
||||||||||||||||||
|
o çıkan çözümlerden buraya geldim zaten neyse bakalım
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
10-12-2008, 01:44 PM
|
||||||||||||||||||
|
işte bu yaw..
|
||||||||||||||||||
| Benzeyen Konular |
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Görüntüleyenler: | Son Mesaj | |
| 1.2.10 - 1.2.11 ve 1.2.12 Giriş ve Çıkış Sorunu Çözümü.. [Sadece MTR de] | dared | 89 | 6,885 |
02-10-2009 03:36 AM Son Mesaj: mm-x266 |
|
| Tema Yükleme Sorunu Çözümü "2" | Cann | 7 | 1,134 |
07-14-2008 06:50 PM Son Mesaj: darjeling |
|
| MyBB Çıkış Sorunu Yaşayanlar.. | MeDYuM | 23 | 2,163 |
02-29-2008 08:50 PM Son Mesaj: Tickhi |
|

Linkleri görebilmek için üye olmalısınız.
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. 
neyse bakalım