|
MyBB Son Sürüm Gelişmiş Editör Entegreli Kurulum Paketi
|
|
10-29-2009, 10:44 PM
(Bu Mesaj 10-30-2009 01:04 PM değiştirilmiştir. Değiştiren : Tickhi.)
|
|||
|
|||
|
MyBB Son Sürüm Gelişmiş Editör Entegreli Kurulum Paketi
MyBB Sürüm : 1.4.9 TinyMCE Sürüm : 3.2.7 Demo : Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Gelişmiş Editör ile Wordpress,Vbulletin forumlar gibi kopyaladığınız resimler direk olarak konunuza eklenecektir. Ekran Görüntüleri : ![]() Kurulum : Adımları Sırasıyla yaptığınızda sorun olmayacaktır. Adım 1 : Ekteki Tam paketi ftp nize upload edin. Adım 2 : Hostunuzun panelinden veritabanı ve veritabanı kullanıcısı oluşturun. Adım 3 : Veritabanını oluşturduktan sonra phpmyadmine girip oluşturduğunuz veritabanına tıklayıp İçeri aktar yönetemi ile paket içindeki gelismispaket.sql dosyasını içeri aktarın. ![]() Adım 4: inc/config.php içini oluşturduğunuz veritabanı ve şifre bilgileri ile değiştirin. Adım 5 : inc/setting.php içindeki mybbturkiye.com bölümlerini sitenizin adı ile değiştirin. $settings['cookiepath'] = "/test/"; bölümününü $settings['cookiepath'] = "/"; ile değiştirin. Not : Her eklediğiniz foruma html kullanım izni verin. Giriş Hesap Bilgileri : Kullanıdı : Admin Şifre : 123456 Bilgileri kurulumdan sonra değiştirmeyi unutmayın. Diğer temalarda ve sonradan sadece editör kurulumu yapmak içinse aşağıdaki adımları takip edin. Adım 1 : Paket içindeki inc klasörü ve jscript klasörünü sitenize kopyalayın.Eklentilerden TinyMCE eklentisini aktif edin ve aşağıdaki şablon düzenlemelerini yapın. Kontrol Paneli >> Şablon & Tema >> Şablon Grupları >> Kullandığınız Tema Şablonu >> Mesaj Düzenleme şablonlar >> editpost Bulun : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/post.js?ver=1400"></script>Değiştirin : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>Silin : Kod: {$codebuttons}Kontrol Paneli >> Şablon & Tema >> Şablon Grupları >> Kullandığınız Tema Şablonu >> Yeni Konu Şablonlar >> newthread Bulun : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/post.js?ver=1400"></script>Değiştirin : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>Silin : Kod: {$codebuttons}Kontrol Paneli >> Şablon & Tema >> Şablon Grupları >> Kullandığınız Tema Şablonu >> Yeni Cevap Şablonlar >> newreply Bulun : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/post.js?ver=1400"></script>Değiştirin : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>Silin : Kod: {$codebuttons}Kontrol Paneli >> Şablon & Tema >> Şablon Grupları >> Kullandığınız Tema Şablonu >> Kullanıcı Kontrol Paneli şablonlar >> usercp_editsig Bul : Kod: {$headerinclude}Değiştir : Kod: {$headerinclude}Silin : Kod: {$codebuttons}Kontrol Paneli >> Şablon & Tema >> Şablon Grupları >> Kullandığınız Tema Şablonu >> özel Mesajlaşma şablonlar >> private_send Bul : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/usercp.js?ver=1400"></script>Değiştir : Kod: <script type="text/javascript" src="jscripts/usercp.js?ver=1400"></script>Silin : Kod: {$codebuttons}Şifre :www.mybbturkiye.com Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol
|
|||
|
10-29-2009, 10:59 PM
|
|||
|
|||
|
RE: MyBB Son Sürüm Gelişmiş Editör Entegreli Kurulum Paketi
Teşekkürler Sinan abi... |
|||
|
10-29-2009, 11:00 PM
|
|||
|
|||
|
eline sağlık aga süper çalışyor... Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol |
|||
|
10-29-2009, 11:03 PM
|
|||
|
|||
|
Teşekkürler sinan'cım eline saglık... |
|||
|
10-29-2009, 11:05 PM
|
|||
|
|||
(10-29-2009 11:00 PM)WaLMoN Yazılan: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Oleline sağlık aga süper çalışyor... Testlerin için teşekkürler Anıl
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol
|
|||
|
10-29-2009, 11:17 PM
|
|||
|
|||
|
buda fazlasıyla gelişmiş mübarek word'de yazı yazar gibi Paylaşım için teşekkürler fakat sorunu var mı acaba önceki sürümler gibi ?
|
|||
|
10-29-2009, 11:19 PM
|
|||
|
|||
|
Fiferoxta bazen mesaj yazmadınız sorunu çıkarabiliyor ama diğer tarayıcılarda sorun yok. Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol
|
|||
|
10-29-2009, 11:22 PM
|
|||
|
|||
|
Sonunda ya büyük bi ohh çektim saol Sinan
Yiğir Ç. - Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol I ♥ You Adobe: Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol |
|||
|
10-30-2009, 01:47 AM
|
|||
|
|||
|
Sağolasın bekliyordum ![]() paketin içinde jscripts klasörü yok bendemi sorun var acaba? Değerli üyemiz baranmetin, MyBBTurkiye.Com - MyBB Türkçe Yardım Forumları'e May 2008 tarihinde katılmıştır.. |
|||
|
10-30-2009, 02:22 AM
|
|||
|
|||
|
sonunda !!! Ellerine Sağlık Tickhi
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Kayıt Ol |
|||
| Benzeyen Konular | |||||
| Konu: | Yazar | Cevaplar: | Gösterim: | Son Mesaj | |
| MyBB 1.4.13 Türkçe UTF8 Kurulum Paketi | Tickhi | 35 | 7,504 |
08-09-2010 08:43 AM Son Mesaj: mrgrafi |
|
| MyBB 1.4.12 Türkçe UTF8 Kurulum Paketi | Tickhi | 21 | 2,742 |
07-22-2010 08:42 PM Son Mesaj: anaxagoras1 |
|
| MyBB 1.4.9 Türkçe Tam Kurulum Paketi | Tickhi | 28 | 7,475 |
07-13-2010 11:33 PM Son Mesaj: Metin_can |
|
| MyBB 1.4.6 Türkçe Kurulum Paketi | Tickhi | 40 | 7,969 |
01-11-2010 07:30 PM Son Mesaj: !ReSoLuTe~TriGGeR! |
|
| MyBB 1.4.5 Türkçe Kurulum Paketi | Tickhi | 56 | 6,614 |
05-05-2009 08:02 PM Son Mesaj: AvriLovski |
|
Giriş
Üye Olun

![[Resim: 3dfk0.jpg]](http://i34.tinypic.com/3dfk0.jpg)
![[Resim: 11gkahy.jpg]](http://i38.tinypic.com/11gkahy.jpg)
Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. 

Paylaşım için teşekkürler fakat sorunu var mı acaba önceki sürümler gibi ?