MyBB Türkiye - MyBB Türkçe Destek Topluluğu

Tam Görünüm: Fifa 2009 Resmen Çıktı.
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: eg79sk.jpg]

Beklenen oyun piyasaya sürüldü bence gayet güzel olmuş ve bu sefer gerçekten grafikler üzerinde çalışılmış.
elımıze gecsede oynasak Biggrin
nereden bulabiliriz oyunu : ) Merak Ettim Şimdi Teşekkürler Tickhi haberdar ettiğin için
(10-01-2008 08:30 AM)GececiSezgin Yazılan: Linkleri görebilmek için Üye Olmanız gerekmektedir.nereden bulabiliriz oyunu : ) Merak Ettim Şimdi Teşekkürler Tickhi haberdar ettiğin için

warez den indirebilirsin.oyun indirme sitelerinden de indirebilirsin
hadi bakalım hayırlısı inş güzeldir.
demosunu oynadım çıktıgı gün ve manyaktı. 256 mb ekran kartlı pcler kasıyodu(demoda) 512 de sorun yoktu. bakalım tam versiyonda ne farklılıklar var.
(10-01-2008 08:55 AM)Beta User Yazılan: Linkleri görebilmek için Üye Olmanız gerekmektedir.
(10-01-2008 08:30 AM)GececiSezgin Yazılan: Linkleri görebilmek için Üye Olmanız gerekmektedir.nereden bulabiliriz oyunu : ) Merak Ettim Şimdi Teşekkürler Tickhi haberdar ettiğin için

warez den indirebilirsin.oyun indirme sitelerinden de indirebilirsin

indirme linklerini metin belgesine kaydettim buyur indir

** WAREZ [ İLLEGAL ] PAYLAŞIM YASAKTIR ** Cann
torrent bulursak daha iyi rapidle 464754 part uğraşılmaz
(10-01-2008 11:07 AM)mterzy Yazılan: Linkleri görebilmek için Üye Olmanız gerekmektedir.torrent bulursak daha iyi rapidle 464754 part uğraşılmaz

Internet Download Manager rapid'ten dosya indireiliyor ve 30 kb deil 120 kb ile indiriyor ben 1 yıldır kulanıyorum hiçbir sorunla karşılaşmadım sizede tavsiye ederim
Ben Oyunu indirdim onuyorum bileBiggrin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler