MyBB Türkiye - MyBB Türkçe Destek Topluluğu

Tam Görünüm: Kurtlar vadisi pusu fragmani dün yayina girdi.!
Şu anda Hafif Görüntüleme modundasınız. Siteyi normal görüntülemek için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar mtrden kimler kvp takip ediyormus bakayim dedim.
Fragman icin kvp nin'resmi sitesinden izliyebilirsiniz...
Cok heyecanli bir baslangic olacak ölenler kalanlarSmile yeni yüzlerle karsilayacak bizi, peki siz neler düsünüyorsunuz

Ölenler kim?
Polat nasil kurtulur?
Mematinin ambulastan indirdigi kim?
Abdule ne olacak?
Öncelikle fragman dün yayına girmedi şekerim onu belirteyimSmile Güllü yaşıyor büyük ihtimalle..Memati'de tabi..Abdülhey onu bilmiyorum bendeSmile Ancak merakla bekliyorum bu bölümünü..Aslanım benim polat Ergenekoncu İskendere ne koydu amaSmile
Bu film mi yıllardır izliyorum hiç bu kadar heyecanlanmamıstım persembe gunu tum kalpler duracak hadı hayırlısı..
(10-07-2008 08:29 PM)cimbomlu Yazılan: Linkleri görebilmek için Üye Olmanız gerekmektedir.Öncelikle fragman dün yayına girmedi şekerim onu belirteyimSmile Güllü yaşıyor büyük ihtimalle..Memati'de tabi..Abdülhey onu bilmiyorum bendeSmile Ancak merakla bekliyorum bu bölümünü..Aslanım benim polat Ergenekoncu İskendere ne koydu amaSmile

Dün girmediyse ondan önceki gün girdi sekerim,
Olur böyle seyler ara sira ...
Bana o dizi çok saçma gelmeye başladı. Önceden fanatiklerindendimöWink Suan bakıyorum ama sadece muro bölümleriniBiggrin
Benim bi arkadaşım kendini MEMATİ sanıyo.Bugün okulda heyecandan geberecekti K.v var diyeBiggrinBiggrin

hiç izlemem böyle dizileri
Abi muronun hastasıyım ben ya..Olum dağa çıktı..ÇETO LELELELEBiggrinBiggrin:Biggrin
O diziyi bakıyosam sadece Muro sayesindeBiggrin
Muro Sayesinde Bende İyice Alıştım ve İzler Oldum.. Biggrin
Hakkini yememek lazi dizinin, sacma gelen seyler ne paylasabilirmisiniz?
Mesela ekibin heryerden kurtulmasini sacma bulanlar var ama adamlar her ay adam degistiremezki Smile degistirsede rol otururmu bilmem.
Bu sezon siyasete dalacaklar bakalim ne olacak.
Muro filmin gir giri Smile filmi ciksada izlesek, ayrica yorumlar ici tsk ederim
Referans Adresler